Пълнени чушки с месо от буркан и:
3 големи цветни чушки;
1 буркан телешко месо Деликатeсен;
2 глави лук;
100g гъби;
олио или друга мазнина за готвене;
сол, червен и черен пипер
Как да приготвиш тези пълнени чушки с месо от буркан:
Задушаваш лука и гъбите на тиган и подправяш със сол, черен и червен пипер. Разрязваш и изчистваш чушките и ги слагаш с малко мазнина, да се запекат във фурната за около 30 мин. Изваждаш ги и редиш във всяка чушка резен кашкавал и пълниш от сместа с лука и гъбите. Отгоре слагаш телешкото месо от буркана и покриваш отново с резен кашкавал. Слагаш отново във фурната за още 10 минути и готово! Виж и други идеи за бързи ястия тук.
Купи месото от тук: