Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Пълнени чушки с телешко месо от буркан

Приготви бързо, лесно и вкусно хапване с буркан с месо Деликатесен и продукти, които често са налични в шкафа или хладилника. Използването на месо от буркан Деликатесен е икономично и пести време- приготвянето на телешко месо само по себе си отнема средно 2-3 часа. Месото в буркан е вече приготвено по технология в собствен сос, без добавени вода и бульон, което гарантира високо качество, богат вкус и запазване на високи хранителни стойности. Спести време, сготви вкусни чушки.

За приготвянето им са ти нужни:

3 големи цветни чушки;
1 буркан телешко месо Деликатeсен;
2 глави лук;
100g гъби;
олио или друга мазнина за готвене;
сол, червен и черен пипер

Как да ги приготвиш:

Задушаваш лука и гъбите на тиган и подправяш със сол, черен и червен пипер. Разрязваш и изчистваш чушките и ги слагаш с малко мазнина, да се запекат във фурната за около 30 мин. Изваждаш ги и редиш във всяка чушка резен кашкавал и пълниш от сместа с лука и гъбите. Отгоре слагаш телешкото месо от буркана и покриваш отново с резен кашкавал. Слагаш отново във фурната за още 10 минути и готово!

Купи продуктите от тук:

 

88 ,05 лв. 92 ,75 лв. Промо

delicatessen

delicatessen