Колбасите!

Деликатесен е български бранд за висококачествени колбаси и месо в буркани, произведени с подбрани суровини и по традиционни, често локални или семейни рецепти!

Асортиментът включва над 35 различни продукта- от класическите шпекови салами и луканки, през традиционните регионални деликатеси като Бански старец, Бабек и Топузка, до тоталния хит Бански бут- по авторска рецепта.

Най-новите продукти в гамата са различни видове месо в буркани, произведени с подбрани суровини, стерилизирани по традиционна рецепта само със сол! Месото в буркан Деликатесен се отличава с безкомпромисно качество и чист състав- 100% месо и сол. Има високо съдържание на протеини, които се усвояват бързо и е готово за хапване, но може да се използва и за бързо приготвяне на разнообразни ястия. Лесно и удобно се пренася и съхранява, улеснява и спестява време в забързаното ежедневие!

От 2013 г. до сега продуктите Деликатесен са оценени с множество награди- 9 Златни Медала от Месомания, както и титлата Любима марка колбаси на българския потребител в две поредни години- 2019-та и 2020-та!

През 2019-та участвахме на юбилейното 50-то издание на световното изложение № 1 в света на хранително-вкусовата промишленост- Ануга и част от продуктите Деликатесен вече се продават в Германия, Франция, Португалия, Испания и други!