Доставка и плащане

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Всеки потребител, решил да направи поръчка на стока или услуга от www.delicatessen.bg може да го направи по всяко време на денонощието, посредством бутон „Поръчай“ под всеки продукт. Продуктите се събират в потребителската кошница в личния профил на клиента, където могат да се коригират като вид и количество преди финализиране на поръчката. Важно: минималната стойност на всяка поръчка е 19,00 лв.

Поръчки с доставка чрез Speedy се обработват както следва:

  • Поръчки, получени до 23:59ч. в работен ден, се обработват и предават на куриер до 16:00ч. на следващия работен ден.
  • Поръчки, направени в петък се обработват и предават на куриер в понеделник до 16:00ч.
  • Поръчки, направени в последния работен ден преди празници се обработват и предават на куриер в първия работен ден до 16:00ч.

Всички поръчки се доставят, според работното време и графика на спедиторската фирма. Доставките се извършват до посочения от потребителя адрес, в предварително уточнено между потребителя и куриера време за доставка.

След направена поръчка от www.delicatessen.bg може да се свържем с потребителя за потвърждаване на въведената лична информация. След направена поръчка, потребителите получават потвърждение на посочения електронен адрес. Потребителите могат да следят статуса на поръчката си по всяко време от личния си профил.

ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Всички цени на сайта www.delicatessen.bg са в лв. с ДДС, като в тях НЕ Е включена цена за доставка. Цената за доставка за гр. София и за страната се калкулира допълнително, според избрания метод на доставка и плащане на база условията на спедиторската фирма и включва разстояние, тегло, големина и чупливост на пратката.

  • Сумата за доставка на поръчки на стойност до 149,99 лв. се заплаща от клиента и е включена в общата сума за плащане.
  • Сумата за доставка на поръчки на стойност на и над 150 лв. се поема от фирма Анира Трейдинг ЕООД, т.е доставката е безплатна за клиента.

Цените на продуктите са или за съответния грамаж, посочен в описанието на продукта или за бройка. Потребителите имат възможност да коригират желаното количество, директно в бланката на поръчката, която се намира в потребителската количка.

Плащнето може да се извърши по три начина- с наложен платеж на куриера при доставка; по банков път, посредством системата за онлайн плащане на Борика или с банков превод на следната сметка:
IBAN BG02UBBS80021096620530
BIC UBBSBGSF

Таксите по банковите преводи във всички случаи са за сметка на платеца. При извършване на банкови преводи от чужбина, когато плащането не е посредством сметка в българска банка или  през система за online банкиране на българска банка, таксите отново следва да се заплатят от платеца. В противен случай, Анира Трейдинг ЕООД не може да изпълни поръчката или ще я изпълни след начисляване на допълнителни 10% на крайната сумата или минимум 20лв., с които да се покрият банковите такси.

Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 дни.

Последна актуализация 15.09.2022 г.