Доставка и плащане

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Всеки потребител, решил да направи поръчка на стока или услуга от www.delicatessen.bg може да го направи по всяко време на денонощието, посредством бутон „Поръчай“ под всеки продукт. Продуктите се събират в потребителската кошница в личния профил на клиента, където могат да се коригират като вид и количество преди финализиране на поръчката. Важно: минималната стойност на всяка поръчка е 20,00 лв.

Поръчки, получени до 23:59ч. в работен ден, се обработват и предават на куриер до 16:00ч. на следващия работен ден.

Поръчки, направени в петък се обработват и предават на куриер в понеделник до 16:00ч.

Поръчки, направени в последния работен ден преди празници се обработват и предават на куриер в първия работен ден до 16:00ч.

Всички поръчки се доставят, според работното време и графика на спедиторската фирма. Доставките се извършват до посочения от потребителя адрес, в предварително уточнено между потребителя и куриера време за доставка.

След направена поръчка от www.delicatessen.bg може да се свържем с потребителя за потвърждаване на въведената лична информация. След направена поръчка, потребителите получават потвърждение на посочения електронен адрес. Потребителите могат да следят статуса на поръчката си по всяко време от личния си профил.

ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Всички цени на сайта www.delicatessen.bg са в лв. с ДДС, като в тях НЕ Е включена цена за доставка. Цената за доставка за гр. София и за страната се изчислява на база условията на спедиторска фирма и включва разстояние, тегло, големина и чупливост на пратката.

Сумата за доставка на поръчки на стойност до 99,99 лв. е за сметка на клиента и се заплаща директно на спедитора, спрямо тарифата му.

Сумата за доставка на поръчки на стойност на и над 100 лв. се поема от фирма Анира Трейдинг ЕООД, т.е доставката е безплатна за клиента.

За предварително изчисляване на дължимата сума за доставка, можете да използвате информаицята в сайта на спедиторската фирма, с която работим: https://www.speedy.bg/bg/

Цените на продуктите са или за съответния грамаж, посочен в описанието на продукта или за бройка. Потребителите имат възможност да коригират желаното количество, директно в бланката на поръчката, която се намира в потребителската количка.

Плащането може да се извърши по три начина- с наложен платеж на куриера при доставка; по банков път, посредством системата за онлайн плащане на epay или с банков превод на следната сметка:
IBAN BG02UBBS80021096620530
BIC UBBSBGSF

Такси по банковите преводи са за сметка на платеца.

„Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 дни“.

НОВО: За извършване на банкови преводи от чужбина, когато плащането не е с българска карта през система за online банкиране на българска банка се начисляват 10% на крайната сумата или минимум 20лв., които покриват банковите такси.

Последна актуализация 25.11.2020 г.