Необходими продукти:
За гуакамолето:
авокадо – 1 бр.
чесън – 1 скилидка
домат – ½
сок от ½ лайм
лук – ½
магданоз – ½ връзка
сол и черен пипер на вкус
Всичко за гуакамолето се смила в чопър или блендер и е готово.
За плънката:
свинско месо от буркан Деликатесен (нарязва се на дребно)
червен лук – ½
домат – ½
зелен лук – 1 бр
айсберг – 2-3 листа
чедър – 50-60 г
питки за тако – 4 бр. (Ако случайно не намериш питки за тако, може да купиш малки за дюнер и да ги сложиш на скарата във фурната, надолу да висят. На 150 градуса за 10 минути. Така ще се втвърдят и ще приемат желаната форма и ще може да ги използваш за такосите.)
Начин на приготвяне:
Слагат се по 1-2 с.л. от гуакамолето. След това се подреждат, в какъвто ред желаеш, нарязаните на ситно червен лук, домат, зелен лук, айсберг, свинското месо Деликатесен.
Накрая се настъргва и добавя чедъра.
Добър апетит!
Последвай alwaysgoodwithfood за още вкусни рецепти- има с какви вкусотии да те изненада.
Купи месото от тук: