Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Такоси със свинско месо Деликатесен

Бърза, лесна и много вкусна рецепта, която Ния от alwaysgoodwithfood сготви със свинско месо от буркан Деликатесен и сподели с нас. За да можем да си приготвим нещо апетитно и да разнообразим храненето у дома в забързаното ежедневие.

Необходими продукти:
За гуакамолето:
авокадо – 1 бр.
чесън – 1 скилидка
домат – ½
сок от ½ лайм
лук – ½
магданоз – ½ връзка
сол и черен пипер на вкус
Всичко за гуакамолето се смила в чопър или блендер и е готово.

За плънката:
свинско месо от буркан Деликатесен (нарязва се на дребно)
червен лук – ½
домат – ½
зелен лук – 1 бр
айсберг – 2-3 листа
чедър – 50-60 г
питки за тако – 4 бр. (Ако случайно не намериш питки за тако, може да купиш малки за дюнер и да ги сложиш на скарата във фурната, надолу да висят. На 150 градуса за 10 минути. Така ще се втвърдят и ще приемат желаната форма и ще може да ги използваш за такосите.)

Начин на приготвяне:

Слагат се по 1-2 с.л. от гуакамолето. След това се подреждат, в какъвто ред желаеш, нарязаните на ситно червен лук, домат, зелен лук, айсберг, свинското месо Деликатесен.
Накрая се настъргва и добавя чедъра.

Добър апетит!
Последвай alwaysgoodwithfood за още вкусни рецепти⁠- има с какви вкусотии да те изненада.

Купи месото от тук:

72 ,50 лв. 76 ,30 лв. Промо

delicatessen

delicatessen