Яйца за закуска с Топузка се приготвят с:
4 бр. яйца
клонка чери домати
2-3 гъби
400g Топузка Деликатесен на кубчета
2 филийки хляб
Лук и подправки
Масло
Яйца за закуска с Топузка се приготвят така:
Загряваш маслото на тигана и изсипваш предварително разбърканите яйца, оставяш ги да се готвят, като не ги бъркаш много, за да останат пухкави. Когато са готови подправяш и оставяш в чиния. В същия тиган приготвяш гъбите, чери доматите и Топузката, нарязана на малки кубчета. Когато Топузката се запържи, а гъбите и доматите се сготвят, ги добавяш към яйцата. Остава да препечеш няколко филийки хляб на тигана в масло, да поръсиш всичко със ситно нарязан зелен лук и да се насадиш на тази закуска за шампиони.
Снимките и рецептата са дело на Bivouac Outdoor Kitchen & Adventure. Последвайте ги за още вдъхновение!
Купи Топузка от тук: