Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Суши бургери Mama’s

Приготви бързо, лесно и вкусно хапване с висококачествените продукти Mama’s. Продуктите Mama’s са 100% натурални– без консерванти, сгъстители, оцветители, овкусители и подсладители и притежават KOSHER, HALAL и VEGAN сертификати. Вкусът им е богат и наситен, защото са приготвени само от свежи зеленчуци! Освен да си ги хапваш директно от буркана, можеш да приготвиш с тях и различни ястия! Опитай сега.

(4-ри бургера)

За приготвянето им са ти нужни:

250 гр. суши ориз
2 бр. добре узряло авокадо
1 с.л. лимонов сок
сол и пипер на вкус
400 гр. сурова сьомга, нарязана по дължина на ленти
1 буркан домашно Малиджано Mama’s, 290гр.
2 кори нори, нарязани на малки квадрати
50 мл. японска майонеза със сос Sriracha (по желание)
соев сос (по желание)

Как да ги приготвиш:

1-ва стъпка:
Сготви ориза, според указанието на опаковката и намачкай в малка купичка авокадото, като го подправиш с лимонов сок, сол и пипер.
Остави настрана.
2-ра стъпка:
Оформи „хлебчетата“ за суши бургерите от ориза, който вече си приготвил. За целта намокри добре ръцете си, вземи топка ориз и оформи с ръце. След като си готов с всички, ги остави настрана.
3-та стъпка:
В чинията, в която ще поднасяш суши бургера, постави една кора от нори и върху нея сложи първото „хлебче“ от ориз. Намажи обилно с авокадовата паста, която приготви по-рано и заглади добре. Отгоре постави сурова сьомга, като предварително си завил една или повече ленти на руло. Имай предвид, че рулото със сьомга, трябва да е с диаметъра на „хлебчето“ от ориз, което си оформил за основа. Върху сьомгата сложи още една кора от нори и върху нея намажи обилно с малиджано Mama’s. Завърши бургера с още едно „хлебче“ от ориз и поръси артистично с малко черен сусам.
Сервирай със соев сос и японска майонеза със сос Sriracha.

Купи продуктите от тук:

 

delicatessen

delicatessen