Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Мексиканско Бурито с Mama’s

Приготви бързо, лесно и вкусно хапване с висококачествените продукти Mama’s. Продуктите Mama’s са 100% натурални– без консерванти, сгъстители, оцветители, овкусители и подсладители и притежават KOSHER, HALAL и VEGAN сертификати. Вкусът им е богат и наситен, защото са приготвени само от свежи зеленчуци! Освен да си ги хапваш директно от буркана, можеш да приготвиш с тях и различни ястия! Опитай сега.

За приготвянето му са ти нужни:

1 гл. лук, нарязан
1 малка червена чушка, нарязана
1 домат, нарязан
1 ч.ч. маруля, нарязана
сол и пипер на вкус
1 буркан пикантно малиджано Mama’s, 290 гр.
1 буркан печен боб Тавче Гравче Mama’s
4 бр. тортия
100 гр. моцарела, настъргана

Как да го приготвиш:

Загрей тиган на средно висока температура и започни да затопляш тортиите една по една, от двете страни. Докато са още топли ги поръси с настърганата моцарела, за да се разтопи леко по повърхността им. Намажи на всяка слой малиджано, после поръси с лука, чушката, домата и марулята. След това слoжи лъжица от печения боб Тавче Гравче и подправи със сол и пипер на вкус. Завий на руло и се наслади на вкусно и лесно бурито ала Mama’s.

Купи продуктите от тук:

 

delicatessen

delicatessen

Препоръчано от нас

Рецепти

Meabhy Farms had remained committed to making things differently since 1993 when our originators started

Бърза, лесна и много вкусна рецепта, която Ния от alwaysgoodwithfood сготви със свинско месо от буркан Деликатесен и сподели с нас. За да можем да си приготвим нещо апетитно и да разнообразим храненето у дома в забързаното ежедневие.