Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Рецепта за бургери с телешко месо и кисели краставички, чедър и лук

Бургери с телешко месо от буркан

Рецепта за бургери- сочни, вкусни и лесни, приготвени бързо с буркан с месо Деликатесен и продукти, които често са налични в шкафа или хладилника. Използването на месо от буркан Деликатесен е икономично и пести време- приготвянето на телешко месо само по себе си отнема средно 2-3 часа. Месото в буркан е вече приготвено по технология в собствен сос, без добавени вода и бульон, което гарантира високо качество, богат вкус и запазване на високи хранителни стойности. Спести време, сготви вкусни тази рецепта за бургери.

За тази рецепта за бургери ще ти трябват:

питки за бургери;
1 буркан телешко месо Деликатесен;
барбекю сос;
чедър;
домат и айсбер;
червен лук;
кисели краставички;
пържени картофи за гарнитура

Рецепта за бургери в няколко лесни стъпки:

Разрязваш питките и ги запичаш леко на скара или тиган. Слагаш месото в купа и го накъсваш с вилица, добавяш му барбекю сос и го разбъркваш добре. Изсипваш го в топлия тиган, за да се загрее. Междувременно нарязваш лука и доматите на колелца, а киселите краставички на лентички и започваш да сглобяваш бургерите. Върху долната половина на хлебчето намазваш майонеза и слагаш листо айсбер; редиш няколко кръгчета лук и добавяш с лъжица месото, като го оформяш като бургер. Върху него слагаш чедъра, докато е още топло, за да се разтопи. Добавяш резен домат и кисели краставички. Върху горната половинка на питката можеш да сложиш още сос или майонеза и след това покриваш бургера. Сервираш с пържени картофи и още сос 🙂 Виж и други интересни рецепти, които може да приготвиш с месо от буркан Деликатесен.

За тази рецепта за бургери можеш да купиш продуктите от тук:

 

70 ,42 лв. 74 ,13 лв. Промо

delicatessen

delicatessen