logo

Вземи, Опитай, Наслади се

Количката е празна
 x 

Тази седмица в Деликатесен

Нед, 28 Май 2017

ВКУСЕН АКЦЕНТ- ОТ ДЕЛИКАТЕСЕН:

В Деликатесен можеш да откриеш както класически луканки като Пиринска и Амбарица, така и такива, приготвени по специални Гоцеделчевски рецепти като Неврокопска свинска, телешка луканка и луканка Резерва. Вземи! Опитай! Наслади се!

ИЗБА НА МЕСЕЦА- ВИЛА МЕЛНИК

И този понеделник в Деликатесен можеш да опиташ вино от изба Вила Мелник. Дегустацията е от 17:30ч. до 19:30ч. в Д2, а виното е Шардоне и Вионие от серията Бергуле. Очаква те и промоция.

ЛЮБИМ ПРОДУКТ- ОТ ИЗБА ЛОГОДАЖ

Совиньон Блан от серията Nobile на изба Логодаж е идеално за сезона вино. Препоръчваме го добре охладено и в компанията на вкусните ни колбаси :)

ВИНО НА СЕДМИЦАТА- ИЗБА АЛЕКСАНДРА ЕСТЕЙТ

Предлагаме ти и още един Совиньон Блан, този път на изба Александра Естейт. Опитай го в сряда в Д2 и в четвъртък в Д1 от 17:30ч. до 19:30ч., ще е "Вино на седмицата" на специална промоционална цена.

НОВ ПРОДУКТ- ОТ ИЗБА РУПЕЛ

И за да ти е още по-разнообразно, ти представяме още две летни и много ароматни и пивки вина- Розе и Тамянка на изба Рупел. Опитай ги на дегустация в четвъртък в Д2 и в петък в Д1 от 17:30ч. до 19:30ч. и избери твоя летен вкус.

ПРОМО ПЕТЪК- С ДЕЛИКАТЕСЕН

Неврокопска Топузка Деликатесен е сурово-сушен деликатес с автентична форма, едра структура на сърцевината и невероятен вкус. Произвежда се традиционно в Южна България, по стара рецепта от преди повече от 70 години. Представлява подправено свинско месо от бут, кълцано и напълнено в свински мехур. Пресова се и се суши повече от два месеца. Тайната за прекрасните му вкусови качества се крие в чистото месо и точно подбраните подправки от планината. Опитай и вземи на промо цена от петък до неделя.

НОВО ОТ АГРОЗИМИ

Евристо е традиционна гръцка юфка, препечена на пещ, благодарение на което е получила приятен ядков привкус. С нея, гърците приготвят изключително просто и в същото време уникално вкусно ястие, като я сварят за 8 минути и й добавят лъжица ароматно краве масло и сирене. Опитай и открий другите вкусни и висококачествени продукти Агрозими в Деликатесен.

ДЕЛИКАТЕСЕН ПРЕДСТАВЯ:

Свински суджук Деликатесен е суров суджук от 100% смляно сочно свинско месце, подходящ за запичане на скара, барбекю или фурна. Сочен и ухаещ на кимен, идеален за бързи и вкусни вечери у дома или дълги и разточителни пикници сред природата. За най-добър вкус и 100% удоволствие комбинирай с домашен айвар Mama's.

 

Календар

« февруари 2020 »
Пн Чт Ср Вт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29