Вход
delikatesen_christmas_basket_03
delikatesen_christmas_basket-(5-of-9)
delikatesen_christmas_basket-(6-of-9)

За приятели

Подаръчна кошница За приятели

Съдържа:

Сира "Елица" 750 мл- изба Братанов
Айвар Mama's, 200гр.;
Малиджано Mama's, 200гр.;
Бански бут Деликатесен, 300гр.;
Топузка Деликатесен, 650гр.;
Патешки пастет Volex, 180гр.;
Био Козе Сирене Гауда, мандра Кондов, 200гр.;
Ръчно правен течен шоколад "Гайо" с лешници, 200гр.;
Плодов и много ароматен коледен чай VEDA

107.95лв.