Вход
edit
delikatesen_christmas_basket-(9-of-9)

Изненада

Празничен подаръчен пакет Изненада

Съдържа:

Вино Мелник 55- изба Логодаж, 750мл.;
Айвар Mama's пикантен, 200гр.;
Луканка Резерва Деликатесен, 280гр.;
Телешки суджук Деликатесен, 150гр.;
Ръчно правен шоколад "Гайо" Chanson, 80гр.

37.95лв.